HOME     DANCE     F&B     FASHION     IDEAS     OUTFIT     MUSIC     PERSONAL     PORTFOLIO     TRAVEL

June 22, 2010

Failism #2


just right after i posted the previous and occasionally the very first "Failism" post, i found this goofy header of a denotation at the gym i go to. you can see why i even intentionally put this here. na'ah, i won't elaborate what's going on. first because it's remarkably unimportant for my life, and second because i still only have freaking 56 blog posts, people! so i think by putting some weird photos i will gain some readers.

you know, i kinda feel sorry for the apartment where this gym is located. it's near my 'kost' (sort of boardinghouse) and campus in Bandung. the apartment is pretty nice actually, so is the rooms price list. and i can surely guess it's an international caliber apartment. but what's with this fail-typed announcement? okay it's just one freaking letter typo. i myself also DO typos. but why don't they change it immediately?

shit i wanna say this to the manager: "c'mon dude, there are bunches of tourists smiling every time they pass through this crap. at least get a marker and fix the 'O'. or should i do it?"

6 comments

  1. Mental tempe. Bangga dengan turis yang terbata2 ketika mengeja Bahasa Indonesia. Tapi malu dan kerepotan ketika ada orang Indonesia yang salah mengucapkan bahasa inggris padahal kesalahan hanya terletak pada satu huruf saja.

    Terimakasih Bung rahmat yang sangat kuul dan hendsem. (uppss..maaf bila english saya berantakan).

    :D

    ReplyDelete
  2. Please siapapun jelasin maksud orang di atas ini. Gue gak ngerti inti komentarnya sebenernya apa HAHA!

    Mas/Mbak tepiankota, mending tarik napas dulu, trus baca lagi post saya di atas, serap maknanya, temukan poinnya, trus komen lagi yah. Jangan main tempa tempe aje la'u HAHA. Oh iya saya sarankan pake Google Translate aja biar lebih mudah :D

    Thx anyway for your.. sort of.. comment.

    p.s. boleh loh dicoba liat-liat http://serasasekali.blogspot.com/ itu blog ciamik yg menjadi inspirasi tiap postingan Failism saya.

    ReplyDelete
  3. Lo kasian gak ngerti bahasa inggris

    ReplyDelete
  4. Kasian ya gak ngerti bahasa inggris? nama lo RAHMAT kan? masa nama RAHMAT masi aja kasian ma orang yang gak ngerti bahasa inggris.

    gak ngerti mat? tentuin waktu dan tempat aja biar bisa gw jelasin secara gambalang di darat.

    HAHAHA. blog sampah yang di buat oleh orang yang ngebet pengen eksis !!

    ReplyDelete
  5. geez, brainless temperamental cowards are everywhere. get a life, "GAMBALANG"! LOL

    ReplyDelete